fredag 22. oktober 2010

Stjernesludd

Jeg syns det er veldig tidlig med snø i oktober. Jeg innrømmer gladelig det. Men det er noe spesielt med første snøfallet - å se verden dekket av et melisdryss for første gang denne sesongen er pent.

Dette er bilder jeg tok på vei på jobb i dag. De er tatt med dårlig mobilkamera, men jeg syns jeg fikk fram skjønnheten allikevel. Er du ikke enig?









Og den vakreste vintersangen er det Dum Dum Boys som har:

torsdag 21. oktober 2010

Vakkert

Den ene orkideen holdt på å blomstre av, men vi kunne nyte orkideblomster et par uker lenger.

 

Er det ikke vakkert?

Posted by Picasa

fredag 15. oktober 2010

These boots are made for walking...

Jeg er frøken Tykklegg, og å finne støvletter som passer i leggen er et mareritt. Eller - det var et mareritt helt til jeg kom over Duoboots. Så nå har jeg også nye fine støvletter som ikke er for trange i leggen. Ååå, jeg er så lykkelig!

Posted by Picasa

Syns du det er vanskelig å finne støvletter som passer?

torsdag 14. oktober 2010

Vintersavn

Et skitrekk venter på første snøfallet. I løpet av våren og sommeren er det blitt stelt og dullet med. Heisene har vært på service, traseene har fått barbert vekk småtrær som tøffer seg, halfpipen har fått skarpe kanter igjen og railparken er shinet. Så nå er det ikke annet å gjøre enn å vente på snøen og alle de trofaste gjestene.

Hva syns du er det beste med vinteren?

Posted by Picasa

søndag 10. oktober 2010

Forlatt

Langt inne i skogen sto denne ensom og forlatt.

Posted by Picasa

fredag 8. oktober 2010

And the award goes to...

...meg. :D


Sulvis valgte å gi meg en award, og nå er det med ydmykhet jeg skal oppfylle kravene som følger med - nemlig å blottstille syv ukjente fakta om meg selv.

1) Som 7-åring var jeg så forelsket i Morten Harket at når A-Ha ble spilt på radio eller TV løp jeg inn på rommet mitt og gjemte meg under skrivepulten


2) Den store drømmen var å bli kirurg. For da hadde jeg fått gå raskt gjennom sykehuskoridorene iført grønne klær med flagrende frakk utenpå, og ikke minst - da hadde jeg fått personsøker. Jada, jeg begynte tidlig å se sykehusserier


3) Mitt store moteikon i tenårene var Pamela Anderson. Takk gode Gud for at vi ikke hadde mobil-kameraer og Facebook på den tiden...


4) Er en evig dagdrømmer. Hadde jeg satset på en karriere som forfatter hadde jeg banket Knausgård any day


5) Digger iQ-tester, sudoku og tellekanter


6) Har spilt både håndball og fotball. Selv om jeg var desidert best uten ball. Det vil si - jeg fikk svært sjelden ballen i det hele tatt. ;-p


7) Mener bestemt at "Buffy the Vampire Slayer" er tidenes beste TV-serie


-----


Jeg deler herved ut prisen til syv andre beautifulle bloggere. Bloggere som får meg til å smile, le og innimellom tørke en liten tåre eller tre:

Det lange hvite husetTrønderfårBloggen om livetBibliotekar i eksilDer solen alltid skinnerElisabeths skriblerierSilje Silje tralala

onsdag 6. oktober 2010

Kunst

Det er ikke alle som har selvportrett av Kjell Magne Bondevik hengende i gangen. Er ikke vi heldige?


Hvem vil du helst ha portrett av? Og hvor? Kongen på dass eller Statsministeren i stua?
Posted by Picasa

mandag 4. oktober 2010

Fin

Når det regner bikkjer og katter vannrett, har man mest lyst til å krype under dyna og gå i hi til godværet kommer tilbake. Men som very busy business woman kan man jo ikke det.

Min erfaring er at dersom man på slike drittdager pynter seg litt ekstra før man går ut i elementene, blir dagen så meget bedre. Og med heklete øredobber fått av god venninne og Marius-tunika strikket av mamma er man fin og klar for nok en dag, styggvær eller ei.

Posted by Picasa

lørdag 2. oktober 2010

Høsttur

Noen glimt fra min barndoms skog.






Posted by Picasa

fredag 1. oktober 2010

Kaldt!

1. oktober 2010

 

 

 

 

Posted by Picasa