fredag 15. oktober 2010

These boots are made for walking...

Jeg er frøken Tykklegg, og å finne støvletter som passer i leggen er et mareritt. Eller - det var et mareritt helt til jeg kom over Duoboots. Så nå har jeg også nye fine støvletter som ikke er for trange i leggen. Ååå, jeg er så lykkelig!

Posted by Picasa

Syns du det er vanskelig å finne støvletter som passer?

4 kommentarer:

  1. Nei, ikke etter at jeg fant Rieker. Som lager støveletter med litt ekstra vidde, uten at det koster skjorta for forbrukeren ;)

    SvarSlett
  2. @Linda: Rieker-støvletter har jeg ikke prøvd, men har hørt mye bra om de. :) Problemet er at jeg ikke trenger litt ekstra vidde. Jeg trenger mye ekstra vidde. Og da blir antagelig også Rieker for smale i skaftet (jeg har leggvidde 45 cm).

    SvarSlett
  3. Jeg har veldig kraftige legger, men har flere fine støvletter, blant annet noen nesten knehøye fra Vagabond. Jeg deponerer på støvlettene og tar dem så med til skomakeren som tar mål av leggene mine og vurderer om han kan blokke ut støvlettene for meg, og i alle tilfellene (5 ulike par)har han fått det til. (Hvis han hadde sagt "nei, det går ikke" så hadde jeg bare levert tilbake skoene som jeg klokelig hadde deponert på) Prøv du også, det koster ca et par hundre kroner per par. :) Lykke til! Fotball-leggjente fra Tromsø :)

    SvarSlett
  4. Tusen takk for tips, fotball-legg-jente! :D

    SvarSlett